Кадър bgonair.bgИ бащата на загиналото бебе става обвиняем за катастрофата с

...
Кадър bgonair.bgИ бащата на загиналото бебе става обвиняем за катастрофата с
Коментари Харесай

Обвиняват и бащата на починалото бебе за катастрофата с Местан

Кадър bgonair.bg

И бащата на починалото бебе става обвинен за злополуката с водача на партия ДОСТ Лютви Местан, заяви телевизия България он ер, базирайки се на юриста на потърпевшото семейство Николай Димитров.

Кърджалийската окръжна прокуратура упрекна Юсеин Ахмед - бащата на починалото бебе при тежката злополука край Загорско на 14 април 2019 година, написа news.bg. 

" Разследващите органи са решили, че нарушаванията на Юсеин Ахмед, изброени в обвинителния акт, са наедно съпоставими с нарушаването - неспиране на знака стоп, осъществено от другия обвинен Лютви Местан ", изясни юристът на фамилията.

Към този миг е завършила петорната автотехническа експертиза. Предстои още една, този път сложна автотехническа експертиза. 

Лютви Местан е упрекнат за породена гибел по несъобразителност на 6-месечно бебе при злополука на 14 април 2019 година на разклона за село Загорско край Кърджали.

Той беше арестуван за 24 часа, след което беше освободен под гаранция от 10 000 лв.. По-късно обаче тя беше анулирана от съда, защото нямало доказателства за приходите на политика.

На 25 април 2019 година стана ясно, че Местан е платил паричната си гаранция от 10 000 лева Тя му беше наложена от Окръжната прокуратура в Кърджали поради породената злополука, при която почина 6-месечно бебе.

Ден по-рано беше анулирана и възбраната той да не напуща страната.

След като бе освободен от гаранция и се появи публично неодобрение от прокуратурата за повторно постановиха на Местан същата гаранция, откакто събра нужните доказателства за положението му.

Главният прокурор Сотир Цацаров взе на специфичен контрол следствието против Лютви Местан и разпореди на прокурори от ВКП да оказват засилена методическа помощ на прокурорите от Окръжна прокуратура Кърджали.

Първоначално книжката му бе отнета, само че по-късно му я върнаха.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР